• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Holzhof speeltoestellen

Holzhof, een Italiaans fabrikant van gecertificeerde speeltoestellen, bestaat al sinds 1976 en exporteert naar meer dan 35 landen wereldwijd. Holzhof is marktleider in Italië en heeft de focus op het geven van veel plezier aan kinderen en hun ouders met betrekking tot de speeltoestellen en straatmeubilair. Speeltoestel.nl is de exclusieve importeur voor Nederland.

 

Speeltoestellen van Noors grenen, aluminium en robinia

Al vele jaren staat alles bij Holzhof in het teken van verbetering van de producten en gebruiken ze de beste grondstoffen om de mooiste speeltoestellen en parkmeubilair te maken. Holzhof kiest voor kleurrijke polyethyleen materialen in combinatie met geïmpregneerd grenenhout of aluminium. Daarnaast wordt er veel gemaakt van robinia hout dat een grillig karakter heeft en toepasbaar is in natuurlijke omgevingen. Na een goede eindcontrole verlaten de speeltoestellen de fabriek op weg naar de klant.

Fantasy lijn

Onze Italiaanse fabrikant Holzhof heeft een nieuwe serie speeltoestellen gemaakt, voor met name de grotere parken, onder de naam Fantasy. Een vliegtuig, ruimteschip of toch de kleurrijke vlinder? De speeltoestellen zijn er in veel leuke en opvallende ontwerpen! Benieuwd naar deze speeltoestellen? Klik dan hier.

 

Veilige speeltoestellen

Veiligheid en kwaliteit staan voorop en alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidsnorm EN-1176.

 

Exclusief importeur van Holzhof

Kinderen hebben behoefte aan uitdaging. Duidelijke en heldere kleuren in combinatie met spannende constructies maken de speeltoestellen van Holzhof erg aantrekkelijk voor de doelgroep. Op de uiteenlopende toestellen kunnen kinderen veilig en vrijuit bewegen. Interesse in een speeltoestel van Holzhof ? Neem gerust contact op met Speeltoestel.nl.

 

 Video's  Alle producten  Catalogi

Cortec street furniture

Cortec is een merk van Holzhof. Cortec heeft een breed assortiment in straatmeubilair . Download hier de catalogus

 

Fantasy collectie

De speeltoestellen zijn gemaakt van aluminium gecombineerd met polyethyleen plaatmateriaal conform EN1176-2017.
De nieuwe speeltoestellen zijn geschikt voor onder andere thema- en vakantieparken. Download hier de catalogus

 

Speciaal voor scholen

Download hier de catalogus