Uw winkelwagen is leeg

Professionele zandbakken

In de zandbak kunnen kinderen heerlijk spelen met zand, samen de gekste zandkastelen bouwen en zandtaartjes bakken. Met zand is immers alles mogelijk. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten gaan als ze met zand spelen. Of dat nou aan het strand is óf gewoon in de zandbak, een kind vermaakt zich altijd.

Bij Speeltoestel.nl vindt u een groot aantal professionele zandbakken en andere zandspeeltoestellen. Hierbij is vooral gelet op functionaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én aankleding. Het oog, helemaal het kritische oog van een kind, wil ten slotte ook wat! Kinderen houden van kleuren en mooie vormen, die ziet u dan ook veelvuldig terug in onze speeltoestellen. Doordat wij nauw samenwerken met deze jonge experts, weten we vaak precies wat wel én niet leuk gevonden wordt.

100% veilige zandbak

Elke zandbak wordt met zorg ontworpen en gemaakt. Dit betekent dat we alleen werken met veilige en kwalitatief uitstekende materialen. Alle zandbakken worden bovendien door onze leverancier, Europlay, uitvoerig getest en nauwkeurig gecontroleerd voordat ze worden geleverd. En dat leveren, dat doen we ook nog eens op locatie. Montage is optioneel, zodat u zich ook daar geen zorgen om hoeft te maken. Klik dus gerust door onze categorieën heen en schroom vooral niet om te bellen voor deskundig advies.

Ook voor andere speeltoestellen

Naast diverse zandbakken vindt u bij Speeltoestel.nl ook een groot aanbod aan andere speeltoestellen. Van complete speelvelden tot losse speeltuigen, voor elke speelruimte is er voldoende keuze!