• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Sapekor speeltoestellen

Sapekor is een jong en dynamisch bedrijf uit Tsjechië dat kinderspeelplaatsen en -pleinen aanlegt. Ze zijn gespecialiseerd in roestvrijstalen speeltoestellen, roestvrijstralen straatmeubilair en valdempende vloeren. Alle materialen worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende veiligheidsrichtlijnen. Speeltoestel.nl is exclusief importeur voor Sapekor in Nederland.

 

Sapekor maakt veilige speeltoestellen

Sapekor onderscheidt zich door een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor de kinderen die gebruikmaken van hun speeltoestellen. Veiligheid is dan ook de topprioriteit bij het bedrijf. Alle producten zijn gecertificeerd volgens de EN 1176 normen. Uiteraard garanderen ze behalve veiligheid ook urenlang speelplezier!

 

Roestvrijstalen speeltoestellen

De Tsjechische fabrikant gebruikt veel roestvrijstaal in hun ontwerpen. Dit komt de duurzaamheid van de speeltoestellen ten goede. Ook het plastic dat wordt gebruikt in de panelen is sterk, duurzaam en waterafstotend. Bekijk onze sectie roestvrijstalen speeltoestellen voor een uitgebreid overzicht. Geïnspireerd geraakt? Neem gerust eens contact op met Speeltoestel.nl om de mogelijkheden voor uw project te bespreken!

 

Valdemping van Sapekor

Bij het produceren van alle speelelementen gebruikt Sapekor de hoogste kwaliteit materiaal. Het volledige productieproces wordt strikt gecontroleerd. Het einddoel? Speelplaatsen waar kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en ontzettend veel lol beleven. In het productaanbod van Sapekor zijn niet voor niets veel rubberen tegels te vinden. Valdemping is belangrijk om kwetsuren te voorkomen. Rubberen tegels zijn gemakkelijk in het onderhoud en gaan erg lang mee.

 

 Video's  Alle producten  Catalogi