Uw winkelwagen is leeg

Complete speeltoestellen

Complete speeltoestellen kunnen in één klap een saai schoolveldje omtoveren tot een prachtig schoolplein. Op speeltoestel.nl vindt u een groot aanbod aan professionele speeltoestellen, speciaal ontwikkeld voor grotere terreinen, zoals openbare ruimtes, schoolpleinen, recreatiebedrijven en speeltuinen. Krijgt de speelruimte een kleurrijk thema of wordt het juist een sportief speelpark? Opties te over!

Altijd een 100% veilig speeltoestel

Veiligheid is één van de belangrijkste criteria voor een speeltoestel. Alle Europlay speeltoestellen worden dan ook uitgebreid getest, alvorens ze gereed worden gemaakt voor verkoop. Bovendien leveren én monteren (optioneel) wij alle speeltoestellen op locatie, wel zo gemakkelijk én veilig. Ook het aanbrengen van valdempende ondergrond is mogelijk.

Buiten speeltoestellen voor én door kinderen gemaakt

Kinderen bepalen of een speeltoestel leuk en aantrekkelijk genoeg is om mee te spelen.Europlay werkt dan ook nauw samen met deze ‘experts’ en laat ze mede bepalen hoe het speeltoestel moet worden ontworpen en gebouwd. De meest bijzondere - en vaak kleurrijke - speeltoestellen komen op deze manier tot leven.

Ook voor meubilair en omheiningen

Naast alle complete speeltoestellen hebben wij ook een groot aantal uitbreidingen, losse speeltoestellen, meubelen en omheiningen in ons assortiment opgenomen. Kortom keuzes te over!Juist omdat het inrichten van een openbare speelplaats niet een eenvoudige klus is, helpen wij u graag met het op de juiste manier samenstellen van de ruimte. Bel ons gerust voor vragen en deskundig advies.