• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

De nieuwe Holzhof Fantasy speellijn is uit!

Datum: 1-8-2021

Onze Italiaanse fabrikant Holzhof heeft een nieuwe serie speeltoestellen gemaakt onder de naam Fantasy. Een vliegtuig, ruimteschip of toch de kleurrijke vlinder? De speeltoestellen zijn er in veel leuke en opvallende ontwerpen!

Holzhof heeft het concept van een speeltuin uitgebreid, met het idee om iedereen - kinderen, tieners en volwassenen - uit te nodigen om te bewegen en te ontmoeten op een speciale plek.

Alle speeltoestellen hebben een centrale structuur met een ondersteunend aluminium skelet met een afbeelding van een dier (onder andere vlinder, libelle en beer) of onderwerpen die verband houden met de collectieve verbeelding (onder andere draak en dinosaurus). De keuze voor deze specifieke onderwerpen is gemaakt met de bedoeling om te prikkelen - al is het maar door een blik en de gedachte; zo dat is leuk!

De volledige lijn in de catalogus heeft nu 14 verschillende speeltoestellen. En de Dinosaur T-Rex heeft een indrukwekkende afmetingen van 18x11 strekkende meter en is bijna 5 meter hoog! Dat noemen we pas een echte speelervaring.

  1. Vliegtuig
  2. Enkele ruimteschip
  3. Dubbel ruimteschip
  4. Kameleon
  5. Horizontale T-rex dinosaurus
  6. Draak
  7. Vlinder
  8. Libelle
  9. Ruimteschip
  10. Beer
  11. Octopus
  12. Haai
  13. Schilpad
  14. Verticale T-rex dinosaurus

Dankzij de materiaalkeuze zoals aluminium, gerecycled polyethyleen, warmtebehandeld hout voldoet elk speelgoed aan de minimale CAM-milieucriteria. Alle faciliteiten zijn TÜV-gecertificeerd in overeenstemming met de Europese veiligheidscriteria voor speelplaatsen.