Uw winkelwagen is leeg

Houten speeltoestellen

Met onze duurzame houten speeltoestellen tovert u een saai terrein om in een creatieve en recreatieve speelplaats. Of u nou een enkel houten speeltoestel of een volledig speelplaats wil aanleggen. Openbare ruimtes, schoolpleinen en speeltuinen krijgen een kleurrijk en feestelijk aanzicht dankzij onze houten speeltoestellen. We vinden het dan ook belangrijk om een ruim aanbod aan houten speeltoestellen te kunnen presenteren. U kunt bij ons terecht voor houten schommels, houten klimtoestellen en volledige houten speelhuisjes. Voor iedere ruimte is er een geschikt houten speeltoestel in alle vormen en maten. Ons team van experts helpt u graag met het maken van een plan op maat. Uiteraard kunnen we de speeltoestellen ook voor u plaatsen. De speeltoestellen worden gemaakt van de beste houtsoorten die 100% duurzaam zijn. Dat wil zeggen dat het hout afkomstig is uit bossen die duurzaam worden beheerd waarbij de ecologische functie en leefomgeving van mens en dier behouden blijft.

100% Veilige houten speeltoestellen


Veiligheid staat voorop bij Speeltoestel.nl. Daarom is veiligheid een belangrijk criterium bij de fabricage en montage voor houten speeltoestellen. Alle onderdelen van de houten speeltoestellen worden bij het productieproces uitgebreid getest voor ze klaargemaakt worden voor de verkoop. Belangrijk is dat wij alle speeltoestellen zowel leveren als monteren (optioneel). Dat is wel zo gemakkelijk én veilig. Wij kunnen voor de extra veiligheid ook een valdempende ondergrond aanleggen om het plaatje compleet te maken.

Ook voor thema’s en complete speeltuininrichting

Naast onze volledig houten speeltoestellen hebben we ook veel aanverwante producten in ons assortiment. Zoals losse houten speeltoestellen, meubelen en omheiningen die uitstekend samengaan met de houten speeltoestellen. U heeft bij ons keuzes genoeg! Het creëren van een mooie openbare speelplaats is niet altijd een simpele onderneming. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren bij de samenstelling van de ruimte. Voor vragen en deskundig advies kunt u ons altijd bellen.