Uw winkelwagen is leeg

Sinds 1927

Speeltoestel.nl is dé speeltoestellen-specialist van Nederland. Wij leveren en monteren hoge kwaliteit professionele speeltoestellen voor openbare terreinen.

Speeltoestel.nl is onderdeel van Welles Hout, leverancier en fabrikant van talloze houtproducten voor tuinen en openbare ruimtes. Al sinds 1927 liggen onze roots in de bosexploitatie en rondhouthandel. Welles heeft altijd bewust gekozen voor het gebruik van de meer duurzame houtsoorten, om zo het milieu te kunnen sparen.

Speeltoestellen voor openbaar terrein

Wij leveren al jaren (sinds 1991) aan professionele doelgroepen, zoals scholen, overheden, horeca instellingen en speeltuinverenigingen. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een plan op maat. Indien gewenst plannen wij hiervoor vooraf een inventarisatiegesprek, bij u op het bedrijf of op locatie, waarin uw alle wensen en eisen kenbaar kunt maken. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijk voorstel dat voldoet aan uw wensen past binnen het besproken budget. Vanuit ons bedrijf sturen wij vervolgens - als het voorstel akkoord is - het complete traject van aanvraag tot oplevering vakkundig aan. Snelle realisatie is mogelijk indien levertijden van de toegepaste materialen dit toelaten. Ook het leveren en monteren op locatie kunnen wij voor onze rekening nemen.Na de oplevering van het project bespreken we tot slot de mogelijkheden voor het periodiek keuren en onderhouden van de speeltuin.

Partner van Europlay

Wij werken al sinds 1992 met het Belgische Europlay. Alle Europlay speeltoestellen worden gemaakt van duurzaam lariks-, douglas en eikenhout en voldoen aan de EN norm 1176. De speeltoestellen worden geleverd met veiligheidsattesten en logboeken. Ook de montage van de Europlay speeltoestellen kunnen wij moeiteloos voor u verzorgen, inclusief het aanbrengen van valdempende ondergronden. Voor de valdempende ondergronden is er keuze uit o.a. rubbertegels, veiligheidsgras en gekleurde houtsnippers.

 

Exclusieve importeur Sapekor

Sinds 2016 is Speeltoestel.nl de exclusieve importeur voor Nederland van Sapekor speeltoestellen en rubbertegels. Het jonge Tsjechische bedrijf levert RVS speeltoestellen die allen voldoen aan de veiligheidsnorm EN 1176 en de rubbertegels voldoen aan de EN norm 1177. Het bedrijf slaat nu de vleugels uit naar andere landen in Europa.


Professioneel door ons gerealiseerd:

Bekijk alle projecten