Uw winkelwagen is leeg

Professionele klimtoestellen

Klimrekken en klimtoestellen zijn populair onder jonge avonturiers. Kinderen vermaken zich urenlang op een klimrek of klimtoestel. Bij Speeltoestel.nl hebben we daarom een groot aanbod aan professionele klimtoestellen. Europlay staat al jaren bekend om de innovatieve ontwerpen en de speciale werkwijze. Kinderen spelen een cruciale rol in het ontwerpproces en worden hierin nauw betrokken. Doordat alle klimtoestellen worden ontworpen aan de hand van de eisen van deze kritische eindgebruiker: het kind, zijn de Europlay klimrekken altijd uitdagend, interessant en kleurrijk. Het klassieke houten klimrek heeft dan ook geduchte concurrenten gekregen in de meest bijzondere vormen, groottes en thema’s.

100% veilig klimtoestel

Elk klimrek wordt uitvoerig getest en gekeurd voordat het wordt verkocht. Alleen de beste materialen, vaak duurzaam, worden gebruikt voor de klimrekken. Zo zijn een groot deel van de klimtoestellen ook vandalismebestendig. Dit komt door de speciaal hiervoor uitgekozen materialen. Ideaal voor openbare ruimtes, zoals schoolpleinen of andere grotere publieke speeltuinen.

Ook voor thema’s en complete speeltuininrichting

Naast allerlei losse speeltoestellen, vindt u bij Speeltoestel.nl ook vele complete speeltuin inrichtingen, inclusief ondergronden, omheiningen en meubilair. De meest uiteenlopende thema’s hebben we in ons assortiment opgenomen. Zo is er voor elk wat wils!