• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Tennismuur

Bent u op zoek naar een sporttoestel waarmee kinderen zowel hun conditie kunnen verbeteren als veel plezier hebben. Dan biedt onze tennismuur een geweldige uitkomst. Met onze tenniswand hebben kinderen geen sparringpartner meer nodig als ze hun tenniskwaliteiten willen bijschaven.

Onze tenniswanden bij Speeltoestel.nl zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruik op schoolpleinen, openbare speelvelden en meer. Of kinderen nu vaak de bal laten kaatsen, hij komt altijd weer terug! De wand staat garant voor enorm veel speelplezier.

Naast het plezier van het tennissen, heeft onze oefenmuur ook een technisch-educatief aspect. De tenniswand is namelijk de ideale sparringpartner die altijd klaarstaat om te tennissen en om slagen zoals de forehand, backhand, volley en opslag te oefenen. Rally's van meer dan 50 slagenwisselingen zijn geen enkel probleem voor deze muur. Bovendien is het een geweldige manier om uw conditie te verbeteren.

Hij is geschikt voor kinderen van allerlei leeftijden, wat het een ideale toevoeging maakt voor iedere speelplaats. Geef uw speelplaats een flinke upgrade met de tennismuur van Speeltoestel.nl

Professionele tennismuur

Onze professionele tennismuur is een topproduct dat voldoet aan de hoogste normen in de branche. Met zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid is dit sporttoestel ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen kinderen jarenlang genieten van tennisplezier zonder zorgen over slijtage.

Deze tennismuur is specifiek bedoeld voor locaties waar hij intensief gebruikt zal worden. Of het nu op een druk schoolplein is, een levendig openbaar speelveld of zelfs in de eigen achtertuin, deze muur kan de uitdagingen van intensief spel aan. Zijn robuuste constructie maakt hem bestand tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden, waardoor hij in alle seizoenen kan worden gebruikt.

Naast het plezier dat kinderen beleven aan het spelen tegen de tennismuur, biedt deze ook tal van voordelen voor hun fysieke ontwikkeling. Het helpt bij het verbeteren van hun conditie, coördinatie en techniek. Win-win!

Combineer een professionele tennismuur met andere speeltoestellen

Een professionele tennismuur is een geweldige toevoeging aan elke speelomgeving, maar waarom stoppen bij alleen de muur? Bij Speeltoestel.nl kunt u de mogelijkheden uitbreiden en uw speelplek naar een hoger niveau tillen door de tennismuur te combineren met andere spannende speeltoestellen. Stel u eens voor, naast uw tennismuur kunnen kinderen genieten van een avonturenpad, een pannakooi, een kabelbaan, een tafeltennistafel, buiten fitness apparaten of zelfs een basketbalconstructie. De keuze is aan u!

Met deze veelzijdige combinaties creëert u een speelparadijs waar kinderen eindeloos avonturen kunnen beleven. Of het nu gaat om een sportieve uitdaging, behendigheidsoefeningen, of gewoon plezier en vermaak, onze professionele tennismuur past perfect in deze dynamische speelomgeving. Maak u geen zorgen over de montage, want wij bieden ook de optie om alles vakkundig op locatie te installeren. Het was nog nooit zo eenvoudig om een complete speelplaats te realiseren waar plezier en beweging samenkomen. Ontdek de mogelijkheden van de professionele tennismuur gecombineerd met andere toestellen en creëer een speelplaats die kinderen nooit meer willen verlaten.

Veilig spelen met een tennismuur

Bij Speeltoestel.nl staat veiligheid altijd bovenaan onze prioriteitenlijst. Onze professionele tennismuren voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Dit betekent dat ze uitgebreide tests hebben doorstaan om te garanderen dat ze veilig zijn voor kinderen van alle leeftijden.

We begrijpen ook dat veiligheid niet alleen afhangt van het ontwerp en de materialen, maar ook van de juiste installatie. Daarom bieden wij professionele installatiediensten aan voor al onze tennismuren. Ons ervaren installatieteam zorgt ervoor dat uw nieuwe tennismuur op de juiste wijze en veilig wordt geïnstalleerd. Zo kunnen u en uw kinderen zorgeloos genieten van dit nieuwe speeltoestel.

Waarom kiezen voor een tennismuur van Speeltoestel.nl?

Wanneer u kiest voor Speeltoestel.nl kiest u voor kwaliteit, expertise en toewijding. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector hebben we niet alleen een schat aan kennis vergaard, maar ook een diepgewortelde passie voor het creëren van de ideale speelomgeving. Onze prioriteit ligt niet alleen bij plezier, maar vooral bij veiligheid. Elke professionele tennismuur die wij aanbieden, voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waardoor u de zekerheid heeft dat uw kinderen in veilige handen zijn.

Maar daar blijft het niet bij. Ons assortiment bestaat uit gerenommeerde merken zoals Europlay/Ecoplay, TIPTIPTAP, Holzhof en Robinia Speeltoestellen. Dus, of u nu uw eerste speelplaats inricht of een oude wilt opfrissen, bij Speeltoestel.nl bent u aan het juiste adres. Samen maken we van elke speelplaats een plek waar herinneringen worden gemaakt.