Uw winkelwagen is leeg

Professionele speelhuisjes voor buiten

Het speelhuisje, de plek waar kinderen buiten en binnen spelen. Spelenderwijs leren ze hier hun sociale vaardigheden ontwikkelen. Bij Speeltoestel.nl hebben we een groot aanbod aan professionele speelhuizen. Van een kleurrijk speelhuisje van hout tot een complete speeltuin waarin het speelhuis het middelpunt vormt. Voor het klassieke speelhuisje met een glijbaan tot een bijzondere speeltoestel. Alle vormen, materialen en groottes hebben we in ons assortiment. Heeft u een bepaalde wens of een specifieke lijst met eisen? Bel ons dan gerust voor deskundig én natuurlijk vrijblijvend advies.

100% veilig speelhuisje

Buitenspelen moet leuk zijn, maar óók veilig. Alle speeltoestellen en speelhuisjes van Speeltoestel.nl worden daarom uitvoerig getest en gekeurd, voordat ze uiteindelijk worden verkocht. Onze leverancier, Europlay, werkt al ruim 30 jaar aan de meest uiteenlopende projecten en staat bekend om de innovatieve speeltoestellen. Doordat kinderen in het ontwerpproces worden betrokken, voldoen alle speeltoestellen en speelhuizen altijd aan de eisen van deze kritische experts: de kinderen.

Ook voor meubilair en omheiningen

Op Speeltoestel.nl hebben we naast de vele speeltuigen en buiten speelhuisjes, ook een groot aanbod aan professionele omheiningen, ondergronden en speeltuin meubilair. Zo kunt u eenvoudig een compleet speelveld inrichten. Of dat nou voor een openbare ruimte is óf bij uw horecabedrijf of kampeerboerderij, bij Speeltoestel.nl slaagt u altijd!