Uw winkelwagen is leeg

Speeltuin meubilair

Speeltuin meubilair maakt een speeltuin of speelveldje compleet. Of het nou kleurrijke bankjes en speels vormgegeven tafels zijn of moderne houten onderdelen, een speeltuin is pas af als er ook een plekje is om te zitten. Bij Speeltoestel.nl vindt u een groot assortiment aan buitenmeubelen, speciaal voor speeltuinen. Al het meubilair wordt ontworpen en gefabriceerd door onze leverancier, Europlay. Europlay staat al ruim 30 jaar bekend om de meest innovatieve speeltuininrichting. Door de bijzondere werkwijze, kinderen worden nauw betrokken in het ontwerpproces, worden de leukste projecten gerealiseerd.

Ook voor omheiningen en afboordingen

Naast meubelen, hebben we ook diverse omheiningen, afboordingen én borden in ons assortiment opgenomen. Buitenspelen moet immers niet alleen leuk zijn, maar ook veilig. Daarom worden alle speeltoestellen en meubelen uitvoerig getest en gekeurd voordat ze worden verkocht. Zo weet u zeker dat de aangelegde speeltuin veilig is. En dat aanleggen, dat doen we (optioneel) voor u. Alle speeltoestellen en meubelen worden niet alleen op locatie geleverd, maar (optioneel) ook gemonteerd. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar!

Veilige, valdempende ondergronden

Door veilige, valdempende ondergronden te gebruiken, kunnen de meeste ongelukken eenvoudig worden voorkomen. Een gewoon grasveld wordt bijvoorbeeld snel drassig als het heeft geregend of vaak wordt betreden, de materialen die wij gebruiken zijn hier juist speciaal voor ontwikkeld en kunnen tegen een stootje.