• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Wipwap 

De wipwap staat garant voor uren speelplezier. Het is een favoriet onder kinderen, mede dankzij de spannende op- en neergaande beweging en het feit dat je het samen met een vriendje of vriendinnetje kunt gebruiken. Maar het biedt meer dan alleen amusement. Een wipwap stimuleert fysieke activiteit, wat essentieel is voor een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen. Het spelen op een wipwap moedigt kinderen aan om buiten te spelen en actief te zijn, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en fysieke fitheid.

Daarnaast bevordert de wipwap gezelligheid en sociale interactie. Kinderen moeten samenwerken om de wipwap in beweging te krijgen en te houden, wat hen helpt om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en te leren over samenwerking en teamwerk. Maar misschien wel het meest belangrijke aspect van de wipwap is dat het helpt bij de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden. Het evenwicht houden op de wipwap vereist coördinatie en balans, terwijl het ritmische op- en neergaande beweging helpt bij het ontwikkelen van spierkracht en -controle. Al deze vaardigheden zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van een kind.

Professionele wipwap 

Bij Speeltoestel.nl hebben we een passie voor spelen en leren. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan professionele wipwaps. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector zijn we de go-to specialist voor kwaliteitsvolle speeltoestellen, voornamelijk bestemd voor scholen, parken en gemeenschappelijke speeltuinen. Onze professionele wipwaps zijn ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid, zonder in te leveren op plezier en esthetiek.

Wipwap in allerlei vormen 

Bij Speeltoestel.nl geloven we dat variatie en plezier hand in hand gaan. Om die reden hebben we een breed assortiment aan wipwaps in een veelheid aan vormen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de traditionele wipwap voor twee kinderen, of juist naar een speels model met plek voor vier kinderen, wij hebben het allemaal.

Onze creatieve ontwerpen zijn erop gericht om kinderen te inspireren en te stimuleren om actief te spelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Deze thematische wipwaps maken van elke speeltuin een boeiende en opwindende plek waar kinderen zich zullen verheugen om naartoe te gaan.

Wipwap in allerlei materialen

Onze wipwaps zijn vervaardigd uit verschillende duurzame materialen. We gebruiken hoogwaardige houtsoorten zoals lariks, douglas, robinia of eikenhout, evenals sterke metalen voor extra duurzaamheid en weerstand tegen intensief gebruik. Ongeacht het gekozen materiaal, elke wipwap is ontworpen met een aantrekkelijk uiterlijk om kinderen aan te trekken en hun speelervaring te verrijken.

Veilig spelen op een wipwap

Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit bij Speeltoestel.nl. Alle wipwaps in ons assortiment zijn EN-1176 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Ze ondergaan rigoureuze tests om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen van alle leeftijden.

We begrijpen ook dat de veiligheid van een speeltoestel niet alleen afhangt van het ontwerp en de materialen, maar ook van de correcte installatie. Daarom bieden we professionele installatiediensten aan voor al onze wipwaps. Ons ervaren installatieteam zorgt ervoor dat uw nieuwe wipwap correct en veilig wordt geïnstalleerd, zodat u en uw kinderen zonder zorgen kunnen genieten van het nieuwe speeltoestel.

Waarom kiezen voor een wipwap van Speeltoestel.nl?

Kiezen voor een wipwap van Speeltoestel.nl betekent kiezen voor kwaliteit, veiligheid en plezier. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van speeltoestellen en speelruimtes. Of u nu op zoek bent naar een wipwap of een volledige speelruimte wilt inrichten, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw perfecte speelplaats kunnen realiseren.