Uw winkelwagen is leeg

Professionele glijbanen

Glijbanen trekken kinderen aan. Of het nou in het zwembad is óf bij het speelveldje, de gedachte aan een spannende afdaling zorgt altijd weer voor een glimlach. De allerkleinsten die net kennismaken met de glijbaan, kunnen er vaak niet genoeg van krijgen. De opwinding van het omhoog klauteren en de sensatie van het afdalen maken glijbanen tot populaire attracties op het speelveld.

100% veilige glijbaan

Bij Speeltoestel.nl hechten we - naast plezier natuurlijk - veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Spelen is leuk, maar het moet immers wel veilig gebeuren! Een veilige start en een zachte landing zijn daarom erg belangrijk bij een glijbaan. In onze collectie zult u daarom alleen glijbanen en glijdtoestellen vinden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Alle Europlay speeltuigen worden daarom uitvoerig getest en gekeurd, voordat ze hun weg vinden naar de verschillende speelvelden. En doordat wij zelf alle speeltoestellen op locatie leveren én (optioneel) monteren, hoeft u zich daar ook geen zorgen meer om te maken.

Experts op het gebied van speeltuin inrichting

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het inrichten van een speeltuin of openbare ruimte naast een leuk, ook een erg lastig karwei kan zijn. Mocht u vragen hebben, schroom u niet en bel ons gerust voor deskundig én natuurlijk vrijblijvend advies.