Uw winkelwagen is leeg

Professionele schommels

Schommels, wie is er niet groot mee geworden? Van kleine dreumes tot (jong) volwassene, een schommel heeft op iedereen een enorme aantrekkingskracht. De schommel mag dan ook niet ontbreken op een speelveldje. Op Speeltoestel.nl vindt u een groot aanbod aan professionele schommels, uitermate geschikt voor het plaatsen van een schommel in openbare ruimtes, zoals scholen en gemeentetuinen.

Voor elke leeftijdscategorie hebben we diverse mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld de speciale peuterschommel, waarmee kinderen veilig kennis kunnen maken met dit bijzondere speeltoestel.

100% Veilige schommel

Elke schommel wordt uitvoerig getest op veiligheid, duurzaamheid én natuurlijk plezier, want daar draait het uiteindelijk om. Europlay, de producent van de schommels, staat bekend om haar innovativiteit en creativiteit. Tijdens het ontwerp en productieproces doet Europlay dan ook regelmatig een beroep op haar échte experts: kinderen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van deze kritische doelgroep, weet Europlay speeltoestellen te ontwerpen die met open armen worden ontvangen, al ruim 25 jaar.

Gemakkelijk te combineren met andere speeltoestellen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen de schommels worden gecombineerd met andere speeltoestellen en uitgebreid met diverse accessoires. Klik dus gerust door onze categorieën heen en schroom vooral niet om te bellen voor deskundig advies. Al onze speeltoestellen worden door ons (optioneel) op locatie gemonteerd, daar heeft u dus geen omkijken naar. Zo wordt een schommel plaatsen wel heel gemakkelijk.