Uw winkelwagen is leeg

Wipkip, wipwap en andere veertoestellen!

Een veertoestel, in de volksmond meestal liefkozend ‘wipkip’ genoemd, is een opvallende - en vaak kleurrijke - verschijning op de speelplaats. Kinderen kunnen hun energie uitstekend kwijt op de wipkip. Het kind brengt het toestel in beweging door zich af te zetten, de springveer in het speeltoestel zorgt er vervolgens voor dat je alle kanten op wiebelt. Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel. Doordat ze zichzelf in beweging brengen - en de controle hierover moeten houden - leren kinderen spelenderwijs hun evenwichtsgevoel te verbeteren.

Ruime collectie professionele wipwappen en wipkippen

Hoewel de naam, wipkip, anders doet vermoeden, bestaat er tegenwoordig een grote verscheidenheid aan vormen en figuren. Bij Speeltoestel.nl hebben we bijvoorbeeld naast de bekende dieren en motoren ook evenwichtsbalken, waar kinderen niet op zitten maar juist op staan. Verder bestaan er eenpersoons zittoestellen én veertoestellen met meerdere zit- of staplekken, want spelen, wippen, veren & draaien is natuurlijk het leukst als het samen kan! Ook de klassieke wipwap mag natuurlijk niet ontbreken op het speelveldje. Op onze website vindt u een ruime collectie aan professionele wipwappen, wipkippen en andere draaitoestellen.

100% veilige speeltoestellen

Alle speeltuigen worden uitvoerig getest en gekeurd, alvorens ze worden verkocht. Doordat wij ook zelf alle speeltoestellen op locatie leveren én (optioneel) monteren, kunnen wij voor een ongekende topkwaliteit en gegarandeerde veiligheid zorgen. Klik dus gerust door onze categorieën heen en schroom vooral niet om te bellen voor deskundig advies.