• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Tiptiptap speeltoestellen

Tiptiptap is een Estse fabrikant van moderne speeltoestellen. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf, is uitgegroeid tot een grote speler in de branche. Sinds jaar en dag exporteert Tiptiptap speeltoestellen naar meer dan twintig landen, waaronder Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Polen en nu dus ook Nederland. Speeltoestel.nl is exclusief importeur voor Tiptiptap in Nederland.

 

Veilige speeltoestellen

De speeltoestellen van Tiptiptap zijn meer dan alleen speelconstructies; elk toestel belichaamt de missie van het bedrijf om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen door sport en spel. Met de speeltoestellen van Tiptiptap spelen kinderen plezierig en veilig. De Estse fabrikant creëert speeltoestellen waarbij de fysieke belasting is afgestemd op de ontwikkeling van kinderen. Alle producten zijn gecertificeerd volgens de veilgheidsnorm EN-1176.

 

Speeltoestellen van aluminium

Naast veiligheid staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. De speeltoestellen van Tiptiptap worden gemaakt van duurzame en moderne materialen. Alle afwerkingsmaterialen zijn volledig vrij van gifstoffen. Speeltoestel.nl verkoopt zowel de houten als de aluminium speeltoestellen van de Estse fabrikant. De aluminium producten zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien gaan ze erg lang mee en zijn ze waterbestendig.

 

Exclusief importeur van Tiptiptap

Kinderen hebben behoefte aan uitdaging. Duidelijke en heldere kleuren in combinatie met spannende constructies maken de speeltoestellen van Tiptiptap erg aantrekkelijk voor de doelgroep. Op de uiteenlopende toestellen kunnen kinderen veilig en vrijuit bewegen. Interesse in een andere speeltoestellenlijn van Tiptiptap? Neem gerust contact op met Speeltoestel.nl.