• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Draaitoestel

Draaien, draaien en nog eens draaien. Voor kinderen is er niets zo opwindend als het gevoel van rondwentelen op onze draaitoestellen, die oneindige cirkels van plezier bieden. Het lijkt wel alsof ze er nooit genoeg van kunnen krijgen. Hoe meer het draait, hoe duizeliger ze worden, en in die duizeling vinden ze de grootste vreugde. Dat draaitoestellen zo'n hit zijn onder de jeugd is dan ook geen verrassing. Met de wervelwind van snelheid en avontuur die ze bieden, voelt het soms bijna alsof u door de lucht zweeft. Maar zoals aan elk avontuur komt er een moment dat u weer vaste grond onder uw voeten voelt. En dat is wanneer het echte plezier begint: proberen recht te lopen terwijl de wereld nog steeds om u heen draait! Bij Speeltoestel.nl vindt u een ruim aanbod aan draaitoestellen voor uw speelplek.

Professionele draaitoestellen voor in de speeltuin

Bij Speeltoestel.nl snappen we dat op drukbezochte plekken zoals schoolpleinen en openbare speelplaatsen, draaitoestellen het zwaar te verduren krijgen. Ze worden dagelijks bestormd door een horde enthousiaste kids. Daarom kiezen we alleen voor de crème de la crème qua materialen. Onze draaitoestellen zijn robuust, bestand tegen die non-stop speelpret en gemaakt om jarenlang de hoofdrol te spelen. Kortom, bij ons vindt u draaitoestellen die wel tegen een stootje (of twee) kunnen!

Combineer een professionele draaitoestel met andere speeltoestellen

Stelt u zich eens voor: een speelplaats waar kinderen niet alleen kunnen draaien tot ze duizelig zijn, maar ook kunnen klimmen, glijden en schommelen. Bij Speeltoestel.nl maken we die droom werkelijkheid. Onze draaitoestellen zijn perfect te combineren met diverse andere toestellen, waardoor u een speelparadijs creëert waar kinderen zich urenlang kunnen uitleven.

Denk bijvoorbeeld aan een schommel, wipwap, wipkip, zandbak, glijbaan, speelhuisje, pannakooi of avonturenpad. Maak van uw speelplek dé plek waar kinderen hun energie, fantasie en sociale vaardigheden optimaal kunnen benutten.

Veilig spelen met een draaitoestel

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij Speeltoestel.nl begrijpen we dat kinderen zorgeloos moeten kunnen spelen zonder dat ouders of begeleiders zich zorgen hoeven te maken. Onze draaitoestellen voldoen daarom aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgebreid getest en voorzien van afgeronde hoeken, stabiele ondergronden en gripvaste oppervlakken, zodat kinderen veilig hun draai kunnen vinden. Bovendien geven wij duidelijke instructies over de juiste plaatsing en het onderhoud, zodat de draaitoestellen jarenlang veilig blijven voor gebruik. Voor extra veiligheid kunt u ook valdemping toepassen op uw speelplaats.

Waarom kiezen voor een professioneel draaitoestel van Speeltoestel.nl?

Kiezen voor Speeltoestel.nl is kiezen voor expertise, toewijding en een hart voor spelende kinderen. Met drie decennia ervaring hebben we een schatkist aan kennis en een ongeëvenaarde passie voor het scheppen van de ultieme speelruimte. Voor ons staat veiligheid centraal, zonder het plezier uit het oog te verliezen. Elk toestel uit ons assortiment voldoet aan de EN-1176 norm, zodat u erop kunt vertrouwen dat het spel altijd veilig gespeeld wordt.

En daar houden we niet op. We zijn trots op ons assortiment met vooraanstaande merken zoals TipTipTap, Holzhof, Europlay/Ecoplay en Sapekor, die stuk voor stuk kiezen voor duurzame, topkwaliteit materialen. Dit betekent een speeltoestel dat jaren meegaat én rekening houdt met onze planeet. Dus, of u nu een gloednieuwe speeltuin voor ogen heeft of een bestaande wilt vernieuwen, bij Speeltoestel.nl staat u voorop. Samen transformeren we iedere speelplaats in een bron van blijvende herinneringen.