• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Europlay Speeltoestellen 

Europlay is een toonaangevend bedrijf dat duurzame, innovatieve speeltoestellen voor kinderen ontwikkelt. Al dertig jaar lang gaan creativiteit en productie hand-in-hand bij de Belgische fabrikant. Europlay ontwikkelt hedendaagse speeltoestellen, voor openbaar gebruik, met een zeer gevarieerde speelwaarde voor kinderen van alle leeftijden. 

 

Fantasierijk spelen

De spelfuncties van een toestel zijn het belangrijkste. Immers, een speelplaats is de som van de speelwaarde van alle toestellen. En als je het goed doet, nog net een beetje extra. De speeltoestellen van Europlay leveren dat beetje extra. Met vrolijke kleuren en fantasierijke thema's komen speelplaatsen tot leven. Felrode brandweerauto's, bontgekleurde hogesnelheidstreinen en vervaarlijk uitziende vikingschepen. De unieke benadering van Europlay prikkelt de geest en stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Europlay houdt bij ieder nieuw ontwerp rekening met de veiligheid en kindvriendelijkheid van het speeltoestel. Ieder toestel voldoet dan ook aan de Europese veiligheidsnorm EN-1176.

 

Robinia speeltoestellen

Ook duurzaamheid speelt een grote rol in het productieproces van Europlay. De meest verwerkte houtsoort bij het bedrijf is lariks, maar de houtsoort robinia wordt meer en meer toegepast en wel onder de naam Eco-play speeltoestellen. Ook douglas- en eikenhout wordt veel verwerkt. Robinia is de meest duurzame houtsoort van Europa en heeft een natuurlijke kromming. Hierdoor hebben speeltoestellen uit robinia hout een grotere aantrekkingskracht op kinderen. Lopen over een kromme evenwichtsbalk is natuurlijk veel uitdagender dan over een rechte! Neem eens contact op met Speeltoestel.nl om te praten over de mogelijkheden voor uw project.

 

 Video's  Alle producten  Catalogi