• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Boomhutten

Boomhutten staan garant voor jarenlang speelplezier – voor jong én oud. Kinderen zijn dan ook dol op hun prachtige eigen buitenverblijfje. Wij bouwen al onze boomhutten overigens ambachtelijk en op maat, zodat elke creatie uniek is. Uiteraard gebruiken wij hiervoor alleen duurzame materialen en de beste houtsoorten. De boomhutten trotseren hierdoor moeiteloos (en zorgeloos) de zwaarste wind- en weersinvloeden. Onderhoudswerk wordt daarmee gelijk een stuk eenvoudiger en voordeliger.

Speeltoestel.nl werkt nauw samen met hoveniers, tuinarchitecten en andere echte buitenprofessionals. Een van onze vaste partners is boomhut.nl – dé autoriteit op het gebied van boomhutten. Door onze bijzondere samenwerking zijn wij in staat om creativiteit, vakmanschap en kennis te bundelen om zo weergaloze eindresultaten te kunnen realiseren. Van compacte eco-lodges tot uitgebreide boomhutten, volledig uitgerust met speelse elementen zoals glijbanen en kabelbanen. Om de boomhut volledig in de omgeving te laten opgaan, kunnen wij ook de inrichting, de accessoires en al het meubilair voor onze rekening nemen. Een ingebouwde pizza-oven of een extra ruimte om in te slapen? Geen probleem!

Jouw droom boomhut!

Het is dan ook niet voor niks dat onze boomhutten door de heel de Benelux terug te vinden zijn in bekende vakantie- en pretparken, grote speeltuinen en populaire recreatieoorden. Overigens werken we niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers, ook voor particulieren staan we altijd klaar. Of het nou een moderne, luxe of stoere boomhut moet zijn – wij zorgen ervoor dat u uw gedroomde boomhut krijgt!