• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Speeltoestel voor binnen

Datum: 16-2-2024

Zoek je een speeltoestel voor binnen? Ook die hebben we!

Speeltoestel.nl is dé speeltoestellen-specialist van Nederland. Wij leveren en monteren hoge kwaliteit professionele speeltoestellen voor openbare terreinen. Of het nou gaat om een speeltoestel voor binnen of buiten.

Speeltoestellen kunnen op verschillende plekken geplaats worden. Vaak staan ze buiten bij horecazaken, scholen of kinderopvang. Maar wist u dat veel speeltoestellen ook geschikt zijn om binnen te plaatsen?

Speeltoestel voor binnen

Maak het tuincentrum, winkelcentrum, restaurant of andere locatie nog leuker door een speeltoestel voor binnen te plaatsen. Bij het plaatsen van een speeltoestel zijn er een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de juiste speelondergrond en natuurlijk het formaat van de plek waar het toestel komt te staan.

Speeltuin inrichting

Met ruim 30 jaar ervaring mogen we ons gerust een specialist noemen op het gebied van speeltuin inrichting. Wij helpen u dan ook graag met het creëren van uw ideale speelplaats. Vanaf de eerste inventarisatie, waarin de wensen en eisen van de speeltuin worden besproken, tot en met de opleveringsfase en de officiële opening van het speelpark staan wij voor u klaar.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle speeltoestellen in ons assortiment zijn daarom gecertificeerd (volgens EN-1176) en voldoen daarmee aan de meest recente veiligheidseisen voor de verschillende doelgroepen. Doordat wij de levering en montage - door heel Nederland - voor u kunnen verzorgen, hoeft u zich ook daar geen zorgen meer om te maken.

Neem gerust met ons op voor een deskundig én vrijblijvend advies.