• 100% veilige speeltoestellen
  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Levering en montage in heel Nederland

Speeltoestel schoolplein

Datum: 16-2-2024

Speeltoestel schoolplein

Speeltoestellen op het schoolplein dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Wij leveren al jaren speeltoestellen (sinds 1991) aan professionele doelgroepen waaronder scholen. Wij hebben verschillende projecten gedaan voor diverse scholen door het hele land. Van het volledig inrichten van het schoolplein tot het aanvullen van de huidige speeltoestellen. 

Voor de onderbouw, middenbouw of bovenbouw hebben wij geschikte speeltoestellen. Van grote speeltorens tot een eenvoudige glijbaan of van een pannakooi, tafeltennistafel tot buiten fitness, alles is mogelijk! 

Hoe het werkt

Aan de hand van uw aanvraag maken wij een plan op maat. Indien gewenst plannen wij hiervoor vooraf een inventarisatiegesprek, bij u op het bedrijf of op locatie, waarin u alle wensen en eisen kenbaar kunt maken.

Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijk voorstel dat voldoet aan uw wensen en past binnen het besproken budget. Vanuit ons bedrijf sturen wij vervolgens - als het voorstel akkoord is - het complete traject van aanvraag tot oplevering vakkundig aan.

Snelle realisatie is mogelijk indien levertijden van de toegepaste materialen dit toelaten. Ook het leveren en monteren op locatie kunnen wij voor onze rekening nemen. Na de oplevering van het project bespreken we tot slot de mogelijkheden voor het periodiek keuren en onderhouden van de speeltuin.

Afspraak op uw locatie

Wij komen graag op afspraak bij u langs om te kijken of uw wensen omgezet kunnen worden in een voorstel en uiteindelijk de realisatie van uw speeltuin.

We werken samen met landelijk werkende ontwerpers, hoveniers, montageteams, inspecteurs en bedrijven die gespecialieerd zijn in valdempende ondergronden zoals rubbertegels, kunstgras en gietvloeren.